Kestävä kehitys

Edistämme elämän läpi pysyviä paremman suunhoidon tottumuksia luotettavilla tuotteilla ja tekemällä yhteistyötä suunhoidon ammattilaisten kanssa.

Päämärämme on vähentää estettävissä olevien suunhoidon ongelmien yleisyyttä tieteen ja tiedon avulla, sekä auttaa ihmisiä huolehtimaan suunterveydestään tehokkaasti ja turvallisesti. Pyrimme aina valmistamaan tuotteidemme koostumukset ja pakkaukset ympäristöä kunnioittaen.

 • Yhteistyö ammattilaisten kanssa

  Suunhoidon ammattilaiset ovat meille sydäntä lähellä: olemme mukana tulevaisuuden ammattilaisten koulutuksessa, ja teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme. Meillä on yhteinen päämäärä: parempaa suunterveyttä kaikille ihmisille.

 • Suunterveyden tiede

  Tiede on kaikkien tuotteidemme perusta, jotta voimme auttaa päivittäisissä suunterveyden ongelmissa, kuten reikiintymisessä, vihlonnassa ja hammaskiilteen eroosiossa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus elää ilman huolta suunterveydestä.


Hammastahnatuubimme on kierrätettävä

 • OSTOPÄÄTÖS

  Valitsemalla kierräettävän tuubin, olet aktiivisesti mukana ympäristön suojelussa arjen päätöksillä.

 • KÄYTÄ TUOTE JA NAUTI!

  Käytä tuotetta normaalisti, ja purista hammastahna täysin tyhjäksi.

 • KIERRÄTÄ TUUBI

  Tämän tuubin ei tule joutua kaatopaikalle, vaan sen muovi voidaan kierrättää muiksi tuotteiksi.

   


Yhdessä voimme vaikuttaa.

Tulevaisuutta varten tehty: kierrätettävä hammastahnatuubi

 

On kunnia esitellä ensimmäinen kierrätettävä hammastahnatuubimme. Miljoonia hammastahnatuubeja joutuu kaatopaikalle joka vuosi, ja yhtenä johtavista hammastahnaa valmistavista yhtiöistä haluamme vaikuttaa tähän. Olemme ylpeitä osastamme valoisamman tulevaisuuden puolesta, ja koska tämä teknologia on meistä erityisen tärkeä, olemme jakaneet sen ilmaiseksi myös kilpailijoillemme.